Horizont bútorbolt

Ha nappali vagy egyéb bútort keres, érdemes felkeresnie a Horizont Bútor boltjainak egyikét. Dombóvár, Kaposvár, Komló, Dunaújváros és Szekszárdon is van bútorüzletük. Kárpitos bútor, szekrénysor mind-mind kapható náluk, remek ár-érték arányban. Néhány jótanácsot megosztok Önnel, ha nappali bútort vásárol. A méret kérdése magától értődik, elfér-e az adott bútor(csoport)? Ne csak az abszolút, hanem a relatív méretet is nézzük, hogyan fér el? Az sem árt tudni, hogy már az odavezető úton, bejárati ajtóban, lépcsőházban stb. is elfér-e a bútor(darab)? A színről, formáról fölösleges értekezni, itt a szépérzék, ízlés dönt.

Azonban van még pár szempont. Egy ülőgarnitúra esetén mi lesz a funkció, például vendégek elszállásolására, azaz plusz fekhely kialakítására is alkalmasnak kell lennie? Ilyenkor az átalakítható ülő- vagy sarokgarnitúra a megoldás. Kell-e az ágyneműtartó? És még egy fontos kérdéskör: rugós vagy szivacsos legyen? A szivacsos kanapék, ülőgarnitúrák jellemzően merev tartásúak alacsonyabb üléspozícióval, a rugósak magasabb ülésmagasságúak.

Tanácsos a Horizont Bútor bútorüzleteiben kipróbálni ezt is, azt is. A honlapon is kaphatunk egy előzetes képet a kínálatról, de még jobban jár, ha a bútorboltban is megtekinti az adott árut. Ki lehet próbálni, ráülni, információkat kapni az eladóktól stb. Nem csak kanapék és nappali szekrénysorok, hanem elemes bútorok, ágyak, étkezők, komplett konyhabútorok, székek, asztalok, kiegészítő kisbútorok is kaphatóak a HorizontBútor bútorüzleteiben.

Web: http://horizontbutor.com/

Vélemény, hozzászólás?